METZ SCHILDERWERKEN

Wat doe ik

Wat doe ik?

Ik schilder en doe zowel al uw binnen- als buitenschilderwerk. Maar ik ben nog veel meer dan zomaar een schilder. Ik zorg er niet alleen voor dat al het schilderwerk goed wordt afgeleverd, ik los ook uw andere, gerelateerde problemen op. Zo heb ik mij gespecialiseerd in houtrotreparaties en doe ik diverse soorten wandafwerkingen .

Service staat boven alles en, uw wens en mijn doel is dat het eindresultaat er perfect uitziet. Ik zet mij altijd voor meer dan 100% in om het resultaat volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Schildersnetwerk

Soms vragen mijn klanten om een nog snellere service of word ik gevraagd om een heel groot pand te schilderen. In zulke gevallen kan ik altijd terugvallen op mijn netwerk. Ik ben een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) maar heb een groot netwerk van collega's uit Berkel en Rodenrijs en omstreken die ik als extra kracht kan vragen om een klus te klaren. Om deze reden kan ik klanten met verschillende wensen en eisen altijd een oplossing bieden.

Houtrotreparaties

Naast het schilderwerk heb ik in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van houtrotreparaties. Ik heb mij hierin gespecialiseerd omdat veel hout onnodig wordt vervangen, terwijl het gemakkelijk een nieuw leven kan krijgen. Ik verwijder het houtrot met een houtrotfrees en zorg voor een perfecte reparatie. Deze methode is vaak voordeliger en uiteindelijk een stuk beter voor ons milieu.

Klein timmerwerk

Ik lever totaaloplossingen, klein timmerwerk heeft absoluut een standvastige plek bemachtigd in mijn aanbod. Mocht u hier meer informatie over willen dan kunt u mij gerust bellen.

Wandafwerking

U kunt bij mij terecht voor diverse soorten wandafwerkingen zoals glasvlies en glasweefsel aanbrengen.
Daarnaast heb ik ook expertise in het aanbrengen van de populaire latexsauzen . Zo blaast u binnen een afzienbare tijd nieuw leven in uw wanden.


Wintervoordeel

U kunt zich voorstellen dat schilders het vooral moeten hebben van de zomer. Toch kan er in de winter aardig wat werk verzet worden. Elk jaar reken ik daar een speciaal wintertarief voor, een extra korting die elk jaar ingaat op 1 november en loopt t/m 31 maart .